XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2010, 04:24 PM   #1
Rated J
 
Rated J's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Manchester, England.
Posts: 2,512
Send a message via MSN to Rated J

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Default Carry Over?

Do the opportunities and wishes you complete carry over to when you start a new game?
__________________
Rated J is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2010, 04:33 PM   #2
JBear
 
JBear's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by Rated J View Post
Do the opportunities and wishes you complete carry over to when you start a new game?
Yes. But they aren't stored in your save file so if you reinstall your game data because of a glitched trophy you lose everything.

/does a facepalm
JBear is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 09:59 PM   #3
js_93
 
js_93's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: England
Posts: 558
Default

urm so say i want to move my sims saved data onto a new ps3 and still have my game and progression on the wishes and things, what would i do? please help, im an idiot when it comes to technical stuff :s
js_93 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 10:03 PM   #4
GirlyGamer420
 
GirlyGamer420's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Tampa
Posts: 19
Default

You can use the data transfer utility on your ps3 with an ethernet cord to transfer from one ps3 to another, I think that transfers everything, including your game saves. You could also backup to an external drive and copy that over to your new ps3.
GirlyGamer420 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 10:06 PM   #5
js_93
 
js_93's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: England
Posts: 558
Default

could this not be done with a usb then?
js_93 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2010, 10:47 PM   #6
js_93
 
js_93's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: England
Posts: 558
Default

can someone answer me please???
js_93 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2010, 11:05 PM   #7
conquerator2
 
conquerator2's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Europe, Czech Republic
Posts: 373
Default

Quote:
Originally Posted by js_93 View Post
can someone answer me please???
Yues it can if you directly connect one PS3 to another, which I ve never done so I dunno.
I highly recommendusing a USB..
Cheap USB stick or any external HDD will do(HDD must be formated to FAT32)
Dont forget to either copy your save films or use the back uu utility in system settings.
You can do both to ensure your success.
But the ggame says something like some things are bound to your profile + the online pass, so I dunno how it is with this game.
Make sure to find out it be4 doing something...
You dont wanna lose your progress!
Hope this helps
conquerator2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:03 AM.