XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2012, 09:37 PM   #1
TyPiece
 
TyPiece's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: PA
Posts: 100
Default Restoring Trophies....HELP!!

So I recently backed up my PS3 data and did a restore. It didn't come out perfectly. I've completed the Assassins Creed Revalations storyline and the in-game menu shows this. My trophies are not registering as completed. I've tried to go and replay the DNA sequences but it still doesn't register as completed.

HELP!! I dont want to play the whole game over!

PS....Ive tried deleting the game data and updates and reinstalling, no change.
TyPiece is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2012, 09:40 PM   #2
MerioMerio
 
MerioMerio's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Italy
Posts: 2,352

Awards Showcase Community Gaming Event Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 2 (more» ...)
Default

Quote:
Originally Posted by TyPiece View Post
So I recently backed up my PS3 data and did a restore. It didn't come out perfectly. I've completed the Assassins Creed Revalations storyline and the in-game menu shows this. My trophies are not registering as completed. I've tried to go and replay the DNA sequences but it still doesn't register as completed.

HELP!! I dont want to play the whole game over!

PS....Ive tried deleting the game data and updates and reinstalling, no change.
Did you sync your trophies before backing up your ps3 datas?
__________________
PLATINUMS (104) - PSN 100% (23) - DLCs (12)

TROPHY CARDS
MerioMerio is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2012, 09:52 PM   #3
TyPiece
 
TyPiece's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: PA
Posts: 100
Default

I'm not sure. What happens if I didn't?
TyPiece is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2012, 10:12 PM   #4
TyPiece
 
TyPiece's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: PA
Posts: 100
Default

The other thing is all my other trophies are fine....AC Brotherhood, COD, Star Wars..
TyPiece is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 01:02 AM   #5
Old_Snoova
 
Old_Snoova's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: United States (Tennessee)
Posts: 1,598

Awards Showcase 1,000 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Default

Are you sure you synced them to the server before doing the backup? If so, also try to insert the game disc into your system: it'll initially show up as a 0% before you re-sync it to the server. Once you re-sync, every trophy you've earned and synced previously for that game will be there on your list.
Old_Snoova is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 01:23 AM   #6
Kottin
 
Kottin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 147
Default

Maybe they will appear after some time, or maybe there was a problem while backing up your data.. I remember backing up my data since my Ps3 had some problems, and the next day they were not there.
__________________
Kottin is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 02:34 AM   #7
Multitasking
 
Multitasking's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,204

Awards Showcase Bronzer Than Nothing   Community Gaming Event Bronze   1,000 Posts
Total Awards: 3 (more» ...)
Default

I had that issue come up when my PS3 YLOD'd on me.

Trophies were synced for White knight 2, but after getting a new ps3 and connecting, was missing a few of the ones I had gotten the day or so before.

Unfortunately, it's a tough luck situation..
__________________
Multitasking is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 03:06 AM   #8
TyPiece
 
TyPiece's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: PA
Posts: 100
Default

I really defies anything I can think of. All my MW3 trophies, which I played after AC were in tact. Like I said the game itself shows everything completed, and Ive earned more trophies. Hopefully they show up and if not..........Im still adding them to PS3T checklist Xp
TyPiece is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 03:09 AM   #9
TyPiece
 
TyPiece's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: PA
Posts: 100
Default

oh yeah....I cant access the last two Desmonds Journey missions either because of it. WTF?
TyPiece is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 03:10 AM   #10
HiryuMK
 
HiryuMK's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 2,183

Awards Showcase Bronze Submission   Jack of All Trades   1,000 Posts   Maximum Clubs Top 5
Total Awards: 4 (more» ...)
Default

I have a similar situation but with AC: Brotherhood.

On my Fat PS3, I almost Platinumed it, missing 2 trophies and had all DLC trophies. I synche that a long time ago, you can see it in my Trophy Cards.

When I transferred my data to my new Slim PS3. AC: Brotherhood everything fine except the DLC trophies, its says I didn't unlock a single one.
__________________
Signature made by RED_REBEL44
HiryuMK is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:41 AM.