XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > PS3 Games > Disc-Based PS3 Games > M (PS3) > Medal of Honor: Frontline

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2010, 05:14 PM   #1 (permalink)
 
chackijhan's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 134
Default So I just did Golden Lion on hard...

And as if it isn't enough with it being extremely hard, the game froze on me several times aswell Luckily they only happened when I was very low on health so I probably wouldn't have completed the level anyways.

What I'm wondering, are there more levels that has frozen on you guys several times? Just so I know what's ahead of me, I hate when I have to hard-reboot my ps3, I always get the feeling it will break it.

A tip I can give also is that when you're on the back of the truck, throw grenades at the enemy. I can't for the life of me hit anything with the 'Tommy' when I'm on the truck. However it's easier to kill the enemies with grenades I think and saving ammo so you don't have to reload when you jump off.

Last edited by chackijhan; 11-11-2010 at 05:15 PM.
chackijhan is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:16 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: North Carolina
Posts: 3,406
Send a message via Skype™ to xX_shoemaker_Xx

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Default

i have not had any issues with freezing, on any level
xX_shoemaker_Xx is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 09:17 PM   #3 (permalink)
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 376
Default

The game only froze twice with me, both times on hard, once was at Golden Lion and the other level was Yard by Yard (hate this level).+
Jocaju is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 10:44 PM   #4 (permalink)
 
Pain-du-Poulet's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Netherlands
Posts: 94
Default

My game froze once on the Golden Lion in the beginning (finished it on my 2nd try ^^) and once was a weird bug, I reached my checkpoint but got killed while the checkpoint was saving or something so the game froze and I had to do the whole stupid lvl again
__________________


"It's a man's obligation to stick his boneration in a woman's separation to increase the population of the younger generation."
Pain-du-Poulet is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 10:57 PM   #5 (permalink)
 
chackijhan's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 134
Default

Mine definitely seems to be able freeze anytime in the game, I just did the Rapunzel mission and when I pressed "Next mission" at the menu it froze on me. This is starting to piss me off.
chackijhan is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2010, 02:14 AM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: North Carolina
Posts: 3,406
Send a message via Skype™ to xX_shoemaker_Xx

Awards Showcase 2,500 Posts
Total Awards: 1 (more» ...)
Default

the gold lion mission is just retarded.. who drives a truck into the middle of the enemy, thinking you're not going to be seen, then has you jump out in the wide open?? this is just terrible game design...
xX_shoemaker_Xx is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2010, 10:12 PM   #7 (permalink)
 
foxkas's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: North somewere
Posts: 91
Default

^^^Agree! I hate this lvl so much! The game is terrible! Its impossible to snipe cus first of u need like two headshots. And the hit detection is horrible and the hitbox is overall screwed. And the spawns are not really realistic... But i want this plat!

I think ive played this lvl like 20 times now with no luck. Mostly dying in the garden after u go off the truck the 3rd time. Or when ur crossing the bridge. I havent gotten any further then the bridge. Also it have frozen a few times.

Wish there was just a way to speed run this one or glich it! id love a youtube vid of this missions completed on hard
__________________
foxkas is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 12:45 AM   #8 (permalink)
 
DoctorDH's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 150
Default

Yeah, someone who has done this on hard needs to do it again while recording so we can all take a look at how its done.

A glitch would be nice too.
__________________
16th Plat - BF:BC 2
Trophy Case
DoctorDH is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 08:51 PM   #9 (permalink)
 
MyLastFirstborn's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 836

Awards Showcase Community Gaming Event Bronze
Total Awards: 1 (more» ...)
Default

it frooze once to me on hard difficulty. actually im still trying to complete that level.
it frooze after the part where u go to a garden and u must unblock a door to the guy in the truck get through.
MyLastFirstborn is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 03:07 AM   #10 (permalink)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by MyLastFirstborn View Post
it frooze once to me on hard difficulty. actually im still trying to complete that level.
it frooze after the part where u go to a garden and u must unblock a door to the guy in the truck get through.
It seems when I played this game on PS2 years ago it always froze there on me too. Hasnt happened on this version though...
SchrubZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT. The time now is 02:45 PM.

Missing Trophies class=