XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2012, 03:15 AM   #1
DJWorldXclusive
 
DJWorldXclusive's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: NJ
Posts: 236
Send a message via Skype™ to DJWorldXclusive
Default How do you replay

How do you replay these missions once you beat them? There not on the map.
__________________
DJWorldXclusive is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 03:48 AM   #2
Lurch
 
Lurch's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: NC
Posts: 340
Default

you don't however your autosave is separate from your manual save. so just reload your manual save and do the dlc over. my friend and i just did this cause we missed the clapboards.
__________________
Currently Playing: Dragon Age: Inquisition & Destiny
Blank Requests Are Ignored
Lurch is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 09:42 AM   #3
Moving On
 
Moving On's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Netherlands
Posts: 5,890

Awards Showcase 5,000 Posts   Community Gaming Event Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Default

I sure hope it works like that, because otherwise, I just screwed myself out of a few trophies. Haven't really looked, but I'm somewhat afraid my last manual save is from many ages ago, as I've just been working off of the auto-save for a while.

What crazy developer thought it was a good idea to do a DLC that you cannot replay from a menu anyway? That's really annoying.
Moving On is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 12:43 PM   #4
iBuzz7S
 
iBuzz7S's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Down Under (Sydney, Australia)
Posts: 265
Default

For additional saves, in case you miss a trophy.

First mission:
I Do My Own Stunts
Union Buster
First Contact

-> Manual Save

Second mission:
Pew! Pew! Pew!
Warrior Princess
Lights! Camera! Action!
Xenaphobe

-> Manual Save

Third mission:
Revenge of the Navigator
Do a Barrel Roll!
C-List Celebrity

Taken from X360A.
__________________

m00p
iBuzz7S is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 01:33 PM   #5
Moving On
 
Moving On's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Netherlands
Posts: 5,890

Awards Showcase 5,000 Posts   Community Gaming Event Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Default

I just checked and I'm glad to report that I do have a manual save from late January. I think I made that save just before I did the previous DLC, so that means I have a save file with my fully upgraded character... ready to tackle the DLC again and get my two missing trophies.

Still, it is really odd that this DLC doesn't have a regular replay option. Bad design choice.
Moving On is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 01:42 PM   #6
iBuzz7S
 
iBuzz7S's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Down Under (Sydney, Australia)
Posts: 265
Default

Quote:
Originally Posted by Moving On View Post
Still, it is really odd that this DLC doesn't have a regular replay option. Bad design choice.
None of the missions do, which sucks IMO. Wish they'd release an update for it.
__________________

m00p
iBuzz7S is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 09:07 PM   #7
Moving On
 
Moving On's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: The Netherlands
Posts: 5,890

Awards Showcase 5,000 Posts   Community Gaming Event Bronze
Total Awards: 2 (more» ...)
Default

Quote:
Originally Posted by iBuzz7S View Post
None of the missions do, which sucks IMO. Wish they'd release an update for it.
True.

I can sort of understand why they didn't add replay options for the main story missions (although I always prefer it if a game does have it), but to have a DLC that you cannot replay from a menu is just horrible. What if some people don't know about this and overwrite their hard save? They'd have to start over the entire game and wait until they can access the DLC... and then play it at a low level character.

DLC is short and I always replay DLC for any game that I have, just to get some bang for my buck. I shouldn't have to mess around with an old save just to replay it.
Moving On is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 08:28 AM   #8
notlupus
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default

update: I updated my game tonight and noticed I had one mission available, its the very first mission from the dlc. Figured the game loaded an older save, I checked I can still call in Space Jenny as a homie so apparently they have updated it so you can do the missions over again just a quick FYI.
notlupus is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2013, 06:48 AM   #9
manofpower05
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 79
Default

me too which is good because these missions are just awsome
__________________
No blank friend requests please. I will delete any blank friend requests.
manofpower05 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:36 PM.