XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2011, 09:35 AM   #11
whassupbun
 
whassupbun's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hong Kong (GMT+8)
Posts: 463
Default

Quote:
Originally Posted by Sinimagi View Post
Basically I wrote down every single boxer in fight now list (all weights) including my self made ones, On easiest settings, used frost to beat all heavy weight, light heavy weight and middle weight, used middle weight bishop to beat frost, welter weight and light weight, then used Duran to beat feather weight and bantam weight. So I'm not sure what I've done wrong
I got the trophy on Amateur setting too, so we can eliminate that factor as a possible cause for your problem.

One thing that could be stopping you from getting the trophy, and I'm only speculating here, is that you're using the unlockable boxers like Frost and Bishop. I used Ali for all the heavyweight fights, except the fight against Ali, which I used Tyson instead. Then I got bored and used my own created boxers for all the remaining fights. Not once did I use any of the unlockable boxers, and I got the trophy just fine. Perhaps you should try again, using only boxers that are available right from the start?
__________________
whassupbun is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2011, 08:30 PM   #12
Sinimagi
 
Sinimagi's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: UK
Posts: 105
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by whassupbun View Post
I got the trophy on Amateur setting too, so we can eliminate that factor as a possible cause for your problem.

One thing that could be stopping you from getting the trophy, and I'm only speculating here, is that you're using the unlockable boxers like Frost and Bishop. I used Ali for all the heavyweight fights, except the fight against Ali, which I used Tyson instead. Then I got bored and used my own created boxers for all the remaining fights. Not once did I use any of the unlockable boxers, and I got the trophy just fine. Perhaps you should try again, using only boxers that are available right from the start?
Yeah that's an idea, I'll give that a go. Cheers for your help bro! I'll Post for an update on my progress result
__________________
Sinimagi is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2011, 01:41 PM   #13
Nistelroy78
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 754

Awards Showcase Bronze Submission
Total Awards: 1 (more» ...)
Default

As far as i know the Fight Settings should be on Default, with all sliders, maybe the level you play agaisnt can be moved but not any of the sliders.
__________________
PSN Gamercards
Nistelroy78 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2011, 02:36 PM   #14
whassupbun
 
whassupbun's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hong Kong (GMT+8)
Posts: 463
Default

Quote:
Originally Posted by Svend Rugaard View Post
As far as i know the Fight Settings should be on Default, with all sliders, maybe the level you play agaisnt can be moved but not any of the sliders.
No I can confirm the sliders and difficulty does not affect the trophy condition. When I was going for this trophy, I played on Amateur and turned every slider all the way down(or up) to make things easier so that I can finish each fight within one minute, and I still got the trophy at the end.
__________________
whassupbun is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2011, 04:15 PM   #15
Berrule
 
Join Date: Jan 2009
Location: North Carolina
Posts: 294
Default

Having a similar issue and absolutely sure if went through the list one by one.... but I did do it in separate occasions. Dunno... mind playing tricks on me. Not sure I have the heart to go through it again for awhile.
Berrule is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2011, 08:22 PM   #16
Sinimagi
 
Sinimagi's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: UK
Posts: 105
Default

Quote:
Originally Posted by Berrule View Post
Having a similar issue and absolutely sure if went through the list one by one.... but I did do it in separate occasions. Dunno... mind playing tricks on me. Not sure I have the heart to go through it again for awhile.
Yeah I've read that there's quite few of us, been through other forums too. I don't wanna say it glitched on me, cause we might be doing something wrong along the line
__________________
Sinimagi is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2011, 08:51 PM   #17
Sinimagi
 
Sinimagi's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: UK
Posts: 105
Default

Right now I'm gonna say it's glitched on me, been through the list now bloody 4 times, tried all tips and advise I've been given. Nothing worked to bring the bloody gold trophy home! I'm bit angry at it now hopefully some update is due! Plus nothing shows on highscores from me or from my friends, even from the ones that do have the trophy
__________________

Last edited by Sinimagi; 03-24-2011 at 08:53 PM.
Sinimagi is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 02:54 AM   #18
whassupbun
 
whassupbun's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hong Kong (GMT+8)
Posts: 463
Default

Quote:
Originally Posted by Sinimagi View Post
Right now I'm gonna say it's glitched on me, been through the list now bloody 4 times, tried all tips and advise I've been given. Nothing worked to bring the bloody gold trophy home! I'm bit angry at it now hopefully some update is due! Plus nothing shows on highscores from me or from my friends, even from the ones that do have the trophy
Wow I admire your perseverance LOL going through the list 4 times must have taken a long time, I would have given up by now.

If all else fails, perhaps you could try deleting the FNC game data on your PS3?
__________________
whassupbun is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 03:29 PM   #19
DIX-76
 
DIX-76's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: warrington
Posts: 117
Default

do i have to use a created fighter to beatevery 1 in each weight division as no1 seems to have answered it yet id rather no who i need to use b4 i waste my time ...if any 1 nos can u plz let me no....thnx!!

ahh just me bin blind lol so u can use any1 i see created or in the roster....but cud still use the help if some1 cud confirm it for me thnx!!
__________________

Last edited by DIX-76; 03-25-2011 at 03:35 PM. Reason: didnt look propperly sorry!!
DIX-76 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 10:00 PM   #20
vavan
 
Join Date: May 2009
Posts: 82
Angry

Wow i also just went through all the fighters and I didnt got the trophy. I used Bishop for middle weight maybe thats y, but I did it on pro difficulty and a few fights on champion so I deff aint going to do it again, mad tight at this bs
vavan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:21 AM.