XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-29-2012, 08:24 PM   #21
Bounty V
Moderator
 
Bounty V's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: TN, USA
Posts: 11,135
Send a message via Skype™ to Bounty V

Awards Showcase Killzone: Mercenary Game Night Award   First PS4 Game Nights   Community Gaming Event Platinum   Word of Mouth - Silver   10,000 Posts   PS3T's 5th Birthday Game Night Series   Jack of All Trades   Bronze Trophy Guide Submitter   Staff - Moderator   Bronze Submission   Call of Duty 4 Birthday   Member of the Month Winner
Total Awards: 14 (more» ...)
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by HoNda View Post
I wasted my COD Elite -_-

My game is region 2 but my PSN is on an Asian address. What a waste!
OUCH! Definitely a waste
__________________

AMAZING avatar & signature by DaFaztFingaz!
Site Rules|*Read Before Posting*|Spoiler Tags|PS3T Clan Central|Cycleholics Anonymous|About Me (UPDATED!)
Spoiler! (click here to reveal)
Bounty V is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 01:41 AM   #22
SNAKE_7
 
Join Date: May 2010
Posts: 730
Default

I don't see the point of adding more prestiges, they should of thought of that when they were making the game. IW should focus more on fixing the lag, matchmaking, respawns (especially demo) and adding back mosh pit, or adding some other game modes to ground war/team tactical. I'm at 7 prestige level 80 and have been there for awhile, probably will prestige again and may go to 10, but seeing how you don't really get anything (outside a p. token which i don't need already have 8 classes) after 10 it seems pointless.
SNAKE_7 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 05:37 AM   #23
Slamma
 
Slamma's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: MURRICA
Posts: 13,513

Awards Showcase Jack of All Trades   10,000 Posts   A+ Thread Award   Community Gaming Event Silver   Maximum Clubs Top 5   Bright Idea!   Member of the Month Winner   Bronze Road Map Submitter   Bronze Trophy Guide Submitter   Bronze Submission
Total Awards: 10 (more» ...)
Default

Adding all these extra damn presitges has really turned me off from prestiging any further. Say I get to the highest prestige, then they just add more prestiges... that's just annoying. I want there to be a fucking end!!!
Slamma is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 05:58 AM   #24
Spectra Shadow
 
Spectra Shadow's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Singapore
Posts: 250
Default

Quote:
Originally Posted by slammajamma28 View Post
Adding all these extra damn presitges has really turned me off from prestiging any further. Say I get to the highest prestige, then they just add more prestiges... that's just annoying. I want there to be a fucking end!!!
Well exactly dude! At least if our unlockables nvr reset, i dnt mind going for prestige 11. Why should i bother going for 11 and so on while my gold camos and attachments get reset every time prestiging.I fcking hope they won't repeat this and add more prestiges for BO 2-,,-"
__________________


Ninja Darkovia

Last edited by Spectra Shadow; 03-01-2012 at 06:00 AM.
Spectra Shadow is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 06:16 AM   #25
Bounty V
Moderator
 
Bounty V's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: TN, USA
Posts: 11,135
Send a message via Skype™ to Bounty V

Awards Showcase Killzone: Mercenary Game Night Award   First PS4 Game Nights   Community Gaming Event Platinum   Word of Mouth - Silver   10,000 Posts   PS3T's 5th Birthday Game Night Series   Jack of All Trades   Bronze Trophy Guide Submitter   Staff - Moderator   Bronze Submission   Call of Duty 4 Birthday   Member of the Month Winner
Total Awards: 14 (more» ...)
Default

Quote:
Originally Posted by slammajamma28 View Post
Adding all these extra damn presitges has really turned me off from prestiging any further. Say I get to the highest prestige, then they just add more prestiges... that's just annoying. I want there to be a fucking end!!!
Yeah, they added the new prestiges pretty late in the game...bad move on their part in my opinion.
__________________

AMAZING avatar & signature by DaFaztFingaz!
Site Rules|*Read Before Posting*|Spoiler Tags|PS3T Clan Central|Cycleholics Anonymous|About Me (UPDATED!)
Spoiler! (click here to reveal)
Bounty V is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 08:37 AM   #26
The JaynSaw
 
The JaynSaw's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Belgium
Posts: 694
Default

I always play with my US ACCOUNT, but i have to buy prestige with my EU account...

Can I Use it with my US account, when i enter the requirements (email, adres,...) from my US account?
__________________
But when I Swing my Swords..
They're all choppable
The JaynSaw is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 08:41 AM   #27
Bounty V
Moderator
 
Bounty V's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: TN, USA
Posts: 11,135
Send a message via Skype™ to Bounty V

Awards Showcase Killzone: Mercenary Game Night Award   First PS4 Game Nights   Community Gaming Event Platinum   Word of Mouth - Silver   10,000 Posts   PS3T's 5th Birthday Game Night Series   Jack of All Trades   Bronze Trophy Guide Submitter   Staff - Moderator   Bronze Submission   Call of Duty 4 Birthday   Member of the Month Winner
Total Awards: 14 (more» ...)
Default

Quote:
Originally Posted by The JaynSaw View Post
I always play with my US ACCOUNT, but i have to buy prestige with my EU account...

Can I Use it with my US account, when i enter the requirements (email, adres,...) from my US account?
Not sure what you mean...the new prestige levels are simply part of a patch for the game, v1.10. If you're referring to DLC, yes because it works on your PS3 and all accounts on that PS3.
__________________

AMAZING avatar & signature by DaFaztFingaz!
Site Rules|*Read Before Posting*|Spoiler Tags|PS3T Clan Central|Cycleholics Anonymous|About Me (UPDATED!)
Spoiler! (click here to reveal)
Bounty V is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 09:03 AM   #28
The JaynSaw
 
The JaynSaw's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Belgium
Posts: 694
Default

Well, i play online with my US ACCOUNT... i want ELITE for that account,

I can only buy from the EU store, since I'm from Belgium.

So if i get Elite from the EU store, will i be able to use that membership for my US Account...


Perhaps i have to fill in my name, adres, email, so if i enter those I use with my US Account... will it work???

Or will i be screwed...
__________________
But when I Swing my Swords..
They're all choppable
The JaynSaw is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 09:26 AM   #29
Bounty V
Moderator
 
Bounty V's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: TN, USA
Posts: 11,135
Send a message via Skype™ to Bounty V

Awards Showcase Killzone: Mercenary Game Night Award   First PS4 Game Nights   Community Gaming Event Platinum   Word of Mouth - Silver   10,000 Posts   PS3T's 5th Birthday Game Night Series   Jack of All Trades   Bronze Trophy Guide Submitter   Staff - Moderator   Bronze Submission   Call of Duty 4 Birthday   Member of the Month Winner
Total Awards: 14 (more» ...)
Default

Quote:
Originally Posted by The JaynSaw View Post
Well, i play online with my US ACCOUNT... i want ELITE for that account,

I can only buy from the EU store, since I'm from Belgium.

So if i get Elite from the EU store, will i be able to use that membership for my US Account...


Perhaps i have to fill in my name, adres, email, so if i enter those I use with my US Account... will it work???

Or will i be screwed...
Unless you bought it on your US account, it would only work on your EU account as it only activates for the account you purchase on.
__________________

AMAZING avatar & signature by DaFaztFingaz!
Site Rules|*Read Before Posting*|Spoiler Tags|PS3T Clan Central|Cycleholics Anonymous|About Me (UPDATED!)
Spoiler! (click here to reveal)
Bounty V is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2012, 02:15 PM   #30
The JaynSaw
 
The JaynSaw's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Belgium
Posts: 694
Default

Is there a way for me to buy it with my US account?
(might be a stupid question tho)
__________________
But when I Swing my Swords..
They're all choppable
The JaynSaw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:25 AM.