XboxAchievements Got a news tip? tips@ps3t.org
Username
Password
 

Go Back   PlaystationTrophies.org > > > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2012, 08:24 AM   #1
ep82
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 125
Default Triple batarang and batclaw?

I'm just beaten mr freeze so I was wondering if this is unlocked later on during the game?

Can someone tell me if this is still available to use during combos? Like AA? When I press R1 during a combo. Batman just grabs a ledge and escapes.
ep82 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 02:21 PM   #2
revileb
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by ep82 View Post
I'm just beaten mr freeze so I was wondering if this is unlocked later on during the game?

Can someone tell me if this is still available to use during combos? Like AA? When I press R1 during a combo. Batman just grabs a ledge and escapes.
There's no tripple batclaw, but batarang is tap L1, and batclaw is L1+ triangle. So it's changed from AA .
revileb is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 04:17 PM   #3
ep82
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 125
Default

no triple batclaw?? Man that sucks.


I was pressing R1 to use the batclaw in a combo but I just end up escaping. why did they change it from R1 to L1+triangle?? makes no sense

I just noticed that batman will use triple batarang once the combo goes red. Is this the only way to use triple batarang?
ep82 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 05:58 PM   #4
kaerion
 
kaerion's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Norway
Posts: 419
Default

Quote:
Originally Posted by ep82 View Post
no triple batclaw?? Man that sucks.


I was pressing R1 to use the batclaw in a combo but I just end up escaping. why did they change it from R1 to L1+triangle?? makes no sense

I just noticed that batman will use triple batarang once the combo goes red. Is this the only way to use triple batarang?
Batclaw in AA was R2+R2, so while they have changed it, pressing R1 wouldn't have helped you back then either. And I'm guessing they changed it because they added a whole bunch of quickfire gadgets, and wanted some kind of system that made sense for all of them, partly based on how often people would use the various gadgets.

And yeah, the only way to get an actual triple batarang is to use the freeflow focus gadget upgrade, but you can still quickfire 3 batarangs at any time, without losing your combo - you'll just have to press L1 3 times in quick order.
kaerion is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 09:37 AM   #5
ep82
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 125
Default

Quote:
Originally Posted by kaerion View Post
Batclaw in AA was R2+R2, so while they have changed it, pressing R1 wouldn't have helped you back then either. And I'm guessing they changed it because they added a whole bunch of quickfire gadgets, and wanted some kind of system that made sense for all of them, partly based on how often people would use the various gadgets.

And yeah, the only way to get an actual triple batarang is to use the freeflow focus gadget upgrade, but you can still quickfire 3 batarangs at any time, without losing your combo - you'll just have to press L1 3 times in quick order.
Ah cool. Thanks for the reply. Didnt know that quick fire batarang 3x wont lose your combo. will get on with it.

Oops. I should of noticed it's R2 not R1 as my R2 is abit broken and this got my really annoyed when, I have a high combo and when I tried triple batclaw, it did nothing as my button was broken!!! lol
ep82 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:05 PM.